INFORMAȚII PUBLICE

ANUNȚURI PUBLICE

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2022
VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2021
VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2020

23 Decembrie 2020

Dragi găeșteni, astăzi puteți merge cu colindul!

Rog ca grupurile de colindători să fie de maxim 6 persoane, să păstrați distanța socială și să purtați masca de protecție!

Tuturor vă doresc multă sănătate!

20 Octombrie 2020

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local Găești, cu o importantă ordine de zi:
- Aprobarea Proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul ; Reabilitare, Modernizare și Extindere #Școala Gimnazială Șerban Cioculescu”, în valoare de 14.952.404 lei fonduri europene.
Este proiectul cu cea mai mare valoare care a fost atras vreodată în orașul nostru.
Încă odată am remarcat lipsa consilierilor #PSD, care și-au trimis un reprezentant să numere dacă Consilierii #PNL sunt prezenți.
Vreau să le mulțumesc #ConsilierilorPNL, care au votat ca de fiecare dată proiectele pe care le-am propus.
Despre #consilieriiPSD nu pot sublinia decât lipsa de respect față de cei care i-au votat!
Să avem o seară liniștită!

15 Septembrie 2020

Anunț oficial: Începând de mâine 16.09.2020 reluăm transportul elevilor din cartierele Vaideiasca și Arsuri către școlile din orașul nostru!
Să avem o zi liniștită!

10 August 2020

Datele de contact ale Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 4 Gaesti sunt:
PRESEDINTE: Spataru Luiza Mihaela - 0712010635
LOCTIITOR: Antonie Mariana Lavinia - 0763632350
E-mail: BEC Nr. 4 Gaesti - db.gaesti@bec.ro - 0245606085
Program de lucru: Zilnic orele 10:00 - 18:00

10 Iulie 2020

Dragi găeșteni, în această seară la Observator Antena 1 am dat un interviu legat de Spitalul Orășenesc Găești.
Vă Invit să-l vizionăm împreună!

Să avem o seară liniștită!

18 Mai 2020

Dragi găeșteni, mă adresez familiilor din orașul nostru care sunt în autoizolare la domiciliu!
14 zile nu puteți ieși din case. Ca atare vă rog să apelați la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Găești, pentru cumpărarea de produse alimentare, de igienă, rețete medicale, facturi, etc.
Tel. 0245606082 int. 113!

De mâine reluăm acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc!

Să avem o seară liniștită!

16 Mai 2020

Dragi găeşteni, au sosit rezultatele testelor pe care ARCTIC SA le-a făcut ieri salariaților. 31 de teste sunt pozitive, dintre acestea 5 sunt cetățeni ai orașului nostru.
Astfel, în acest moment 16 cetățeni din Găeşti sunt confirmăţi pozitiv.

Toți sunt asimptomatici și sunt internați la Spitalul Județean Dâmbovița, secția Boli Infecțioase.

Familiile lor sunt în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile și sunt monitorizate de autorități.

Fac apel în continuare la dumneavoastră, să respectăm regulile, să dăm dovadă de aceeași reținere care ne-a caracterizat în ultima perioadă și cu siguranță vom traversa cu bine această grea încercare.

La rândul nostru, autoritatea locală vom continua acțiunile pentru protecția dumneavoastră!

Să avem o seară liniștită!

15 Mai 2020

Deplasarea în afara localității va fi permisă doar pentru câteva motive, iar cei ce ies din localitate trebuie să completeze un nou tip de declarație pe propria răspundere.

Motivele pentru care vom putea ieși din localitate:
Deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
Deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat;
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole; Deplasarea pentru comercializarea de produse agroalimentare de către producătorii agricoli;
Deplasarea pentru îngrijirea sau administrarea unei proprietăți din altă localitate sau eliberarea de documente necesare pentru obținerea unor drepturi;
Deplasarea pentru participarea la programe sau proceduri în centrele de tratament;
Deplasarea din alte motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copiilor/membrilor de familie, îngrijirea unei rude/afin sau persoană aflată în întreținere, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități, decesul unui membru de familie;
Deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
Deplasarea pentru activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane.
Deplasarea pentru participarea la evenimente familiale, cu un număr limitat de persoane și respectarea regulilor de distanțare socială;
Deplasarea pentru achiziția, service-ul, efectuarea ITP sau alte operațiuni de întreținere a vehiculelor, activități care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu.

https://storage06transcoder.rcs-rds.ro/…/1185788_1185788_De… format PDF

09 Aprilie 2020

Dragi prieteni, acțiunea de igienizare a continuat si astazi, mâine urmează cele 9 blocuri ANL, blocurile F2, A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7 şi A8.

Astăzi au fost dezinfectate blocurile 61, scarile B si C, blocul 54, scara A, B, blocul 55-scarile A, B și C, blocul 56-scarile A si B, blocul 57- scarile A si B, blocul 59- scarile A si B, blocul 50-scarile A, B si C, blocul 60-scarile A,B,C,D si E si blocul 62.

Acțiunea de dezinfectare și igienizare a scărilor de bloc va fi reluată în perioada imediat următoare.

Va doresc o seara linistita!

31 Martie 2020

Dragii mei, după cum ați observat astăzi au continuat actiunile de curățenie și igienizare în oraș!
Sunt în măsură să vă informez că în acest moment nu avem cazuri de suspiciune sau confirmări de oameni infectaţi cu covid19 în localitatea noastră.

La nivel de județ au fost confirmate până în acest moment 16 cazuri de oameni infectati cu coronavirus. 15 cazuri au fost depistate în comuna Corbii Mari si un caz în comuna Lunguleţu.

Fac din nou apel la dumneavoastră să respectaţi masurile impuse de autoritățile statului și nu primiți străini în casele dumneavoastră, care pretind că vă ofere diverse servicii.

Să avem o noapte liniștită!

30 Martie 2020

Dragi găeşteni, conform Ordonanței Militare nr.4, începând de mâine Primăria Orașului Găești începe dezinfectia tuturor scărilor de bloc. Acțiunea se va executa de către o firmă autorizată.

De asemenea, după cum unii dintre dumneavoastră ați observat, astăzi am început montarea de covorașe impregnate cu dezinfectant la intrările din scările de bloc. Salariații primăriei se vor ocupa de întreținerea zilnică a acestora.

Firma de salubritate a continuat și astăzi dezinfecția și curățarea tuturor străzilor si trotuarelor.

Sunt in măsură să vă informez că la nivelul orașului nostru nu au fost suspiciuni sau cazuri de persoane infectate!

Respectați regulile si restrictiile din această perioadă grea, sunt pentru binele dumneavoastra precum și a celor dragi noua!

Dumnezeu să ne apere si să ne ocrotească pe noi toti!

28 Februarie 2020

Dragi găeșteni, se apropie primăvara și am văzut că ați început să scoateți crengile din gospodării. Pentru a ne ajuta în identificarea lor, rog să sunați pe domnul inginer Stănescu tel. 0732940573. Mulțumesc!
Să avem o zi liniștită!

09 Ianuarie 2020

Dragi găeșteni, suntem în faza de pregătire a bugetului pentru anul 2020.
S-a simplificat procedura de extindere a rețelei de gaze. Cei care locuiți în zone în care nu există rețea de gaze vă rog să vă prezentați la Primărie la domnul Păuna Nicolae. Excepție fac străzile Viorele și Fdt. Potopului pentru care există contract de execuție semnat!
Termen de depunere cereri o săptămână!

Să avem o zi liniștită!

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2019

15 Octombrie 2019

Dragi găeșteni, ieri a avut loc o rectificare bugetară. Vă prezint sumele alocate orașelor din județul nostru. Concluziile vă rog să le trageți dumneavoastră!

- Târgoviște 25.728.000 lei
- Moreni 4.773.000 lei
-Pucioasa 3.469.000 lei
- Răcari 2.205.000 lei
- Titu 1.000.000 lei
- Fieni 839.000 lei
- Găești 40.000 lei

Să avem o zi liniștită!

14 August 2019

Dragi găeșteni, după multe insistențe a sosit momentul în care porțiunea de drum de la intersecția DN 7 și DN 61 de la Complex spre Pasarelă intră în reparație totală.

Va fi frezat carosabilul și așternut covor nou de asfalt. Pentru această lucrare,astăzi și maine între orele 19-24 va fi deviată circulația în oraș de la sensul giratoriu pe strada Independenței, iar pentru cei care ne tranzitează orașul dinspre Pitești pe strada Ștefan Mihăilescu!

Să avem o zi liniștită!

20 Mai 2019

Dragi găeșteni, am semnat contractul de ,,Construire podețe”pe strada 1 Decembrie în valoare de 400.000 lei. Astfel, va fi amenajată intrarea la fiecare gospodărie de pe strada 1 Decembrie. Această lucrare va rezolva și problema apei pluviale!
Să avem o zi cu spor!
Cu stimă, Primar Grigore Gheorghe!

22 Martie 2019

Dragi găeșteni,începând de săptămâna aceasta, în fiecare zi de vineri, puteți scoate în fața curților resturile lemnoase rezultate din toaletarea pomilor fructiferi, arbuștilor și viței de vie din gospodării. Acestea vor fi preluate de către lucrătorii primăriei și tocate cu utilajele din dotare.

Telefon 0732940573- Ing. Stănescu

Să avem o zi liniștită !

22 Ianuarie 2019

Dragi găeșteni, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră având în vedere faptul că în cursul zilei sunteți la serviciu am dat dispoziție ca începând cu 28.01.2019 de luni până joi,programul la Serviciul Eliberare Cărți Identitate să fie între orele 08.00-18.00.
Să avem o zi liniștită!

11 Ianuarie 2019

Iarna și-a intrat în drepturi. Ca de obicei salariații de la sectorul Străzi coordonați de dl. Inginer Stănescu au lucrat toată noaptea și avem toate străzile practicabile.

Să avem o zi liniștită !
VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2018

29 Noiembrie 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc Ședința Consiliului Local Găești. Deși ne așteaptă un an greu din punct de vedere financiar, cu contribuții substanțiale la proiectele de milioane de euro pe care le-am atras, am propus și consilierii locali, cu excepția celor 2 ai #ALDE au aprobat ca taxele și impozitele locale să nu se majoreze și să rămână la nivelul anilor 2017 și 2018. Sper ca Dumnezeu să-mi ajute și să găsesc cele mai bune soluții, astfel încât investițiile să continue în orașul nostru.
Să avem o seară liniștită !
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

19 Noiembrie 2018

Dragi găeșteni și în acest an zăpada ne-a găsit bine pregătiți. Avem toate utilajele în stare de funcționare și stocuri de nisip suficiente. Muncitorii sectorului Străzi coordonați de domnul inginer Stănescu au acționat toată noaptea, astfel încât la această oră se circulă în bune condiții pe toate străzile.
Să avem o săptămână liniștită !
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

25 Iulie 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului local având pe ordinea de zi un proiect important; Reabilitare , modernizare și extindere Centrul de zi pentru persoane vârstnice, un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 650.000 euro. Proiectul a trecut , dar nu pot să nu semnalez lipsa de la ședință a consilierilor #ALDE , domnii #SocoteanuAurelian și #CondoviciMarius.
Să avem o zi liniștită!

Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

11 Iulie 2018

Dragi găeșteni, având în vedere eficiența deosebită de anul trecut vom continua tratamentele de dezinsecție contra țânțarilor, omizilor, muștelor și insectelor dăunătoare cu avionul.

Astfel vom reuși să acoperim o suprafață de 600 ha, iar operațiunea va avea un randament maxim. Costurile totale sunt de 43.000 lei inclusiv TVA.

Avionul se ridică pe cer vineri 13 Iulie 2018 la ora 6 dimineața. Să avem o seară liniștită !

24 Iunie 2018

Familiile care împlinesc 50, respectiv 60 de ani de căsnicie în acest an sunt aşteptate la Primăria Găeşti până la data de 10 iulie a.c., cu certificatele de căsătorie şi cărţile de identitate (buletine).

Premierea va avea loc în data de 20 iulie, cu ocazia sărbătoririi Zilelor oraşului Găeşti.
Mai multe informaţii veţi obţine la primărie, când veţi merge cu documentele.

29 Mai 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local Găești.

Am propus și consilierii au aprobat proiecte importante:
1. Concesionarea Școlii nr.2 pentru înființarea unei Grădinițe private.
2. Introducerea rețelei de gaze pe străzile Fdt. Cioculescu, Progresului, Viorele Mărăști.
3. Reducerea chiriilor ANL cu 50-70%.

Să avem o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

28 Martie 2018

Dragi găeșteni, și în acest an Primăria orașului Găești acordă persoanelor cu pensii de până la 600 lei, persoanelor beneficiare de ajutor social și alocație de susținere a familiei, persoanelor cu handicap grav și accentuat și celor înscriși la Centrul de zi pentru persoane vârstnice pachete cu alimente în valoare de 50 lei.

Cei care îndeplinesc condițiile de mai sus sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei pentru ridicarea acestora.

Mulțumesc consilierilor PNL care au votat acest proiect, consilierii PSD votând împotrivă.

Să avem o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

16 Ianuarie 2018

Dragi găeșteni și în acest an prima zăpadă ne a găsit bine pregătiți cu toate utilajele în stare de funcționare.
Muncitorii sectorului străzi coordonați de domnul inginer Stănescu au acționat toată noaptea, astfel încât la acest moment toate străzile sunt practicabile.
Să aveți o zi liniștită!
VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2017

19 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, și in acest an Primăria orașului Găești acordă pensionarilor cu pensii de până la 600 lei, persoanelor beneficiare de ajutor social și alocație de susținere a familiei, persoanelor cu handicap grav și accentuat și celor înscriși la Centrul de zi pentru persoane vârstnice pachete cu alimente în valoare de 50 lei.
Cei care îndeplinesc condițiile sunt rugați să se prezinte la sediul primăriei pentru ridicarea acestora.
Să aveți o seară liniștită!

17 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, ca în fiecare an iarna ne găsește pregătiți pentru intervenție. Toate utilajele sunt în stare de funcționare, iar stocurile de nisip sunt suficiente.
Am achiziționat și o sărăriță.
Să aveți o seară liniștită!

15 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, mâine 16.12.2017 trenul regal trece prin gara din orașul nostru spre Curtea de Argeș la ora 15.56. Cei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați în gară.
Să aveți un weekend plăcut!

14 Decembrie 2017

Dragi găeșteni,azi a avut loc ședința Consiliului Local Gaești. Deși anul viitor bugetul local se va reduce drastic ca urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern, am propus ca in 2018 impozitele și taxele locale să rămână la nivelul anului 2017. Consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre.
Să aveți o seară plăcută.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

28 Noiembrie 2017

Dragi găeșteni, vă astept sa sărbătorim împreună ziua națională a României. Astfel la ora 11:30 la Monumentul eroilor va avea loc depunere de coroane de flori. Începând cu orele 17.30 pe traseul Casa de cultură-Sensul giratoriu-Parc central defilare cu torțe și aprinderea iluminatului festiv. De la ora 18 in Parcul Central spectacol cu participarea:
Roxana-Etnic și Ioana Ignat. În final foc de artificii. Dacă vremea nu va permite, spectacolul se va muta în Casa de cultură. Vă așteptăm cu drag.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

27 Octombrie 2017

Dragi găeșteni,
Ieri a avut loc ședința Consiliului Local în care am propus proiecte importante pentru comunitatea noastră cum ar fi:
- Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ale celor patru obiective pentru care am obținut finanțare guvernanentală: Școala Radu cel Mare, Grădinița Inocența, o creșă nouă in zona ANL și podul de la Catane;
- Rectificarea bugetului local prin alocarea de sume pentru construirea a 17 rampe și 4 toalete pentru persoane cu dizabilități in scoli, licee, Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Bibliotecă, pentru rețeaua de ape pluviale pe strada Viitorului și zona de blocuri;
- Proiect pentru construirea a 206 podețe la intrarea gospodăriilor de pe strada 1 Decembrie și rezolvarea apelor pluviale;
- Salarizarea personalului din cadrul Primăriei și fac mențiunea că fiind un primar responsabil majorarea de salarii este una cuprinsă între 10-15%.
Vreau să vă informez că încă o dată consilierii PSD+ALDE s-au prezentat la ședință, au semnat condica, după care au părăsit sala motivând că pe ordinea zi nu figurează punctul Diverse încasând indemnizația de consilier de aproximativ 600 lei. Eu problemele dumneavoastră le tratez cu atentie în fiecare zi și nu la diverse. Mulțumesc colegilor consilieri PNL care au rămas în sală și au votat toate proiectele demonstrând ca de fiecare dată că îi interesează binele orașului nostru.
Să aveți un Weekend liniștit.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

07 Octombrie 2017

Dragi găeșteni, deși ne aflăm sub cod galben de ploi abundente toate străzile orașului sunt practicabile, inclusiv în zonele care înainte creau probleme.
Salariații sectorului străzi coordonați de ing. Stănescu sunt prezenți în teren. Dacă mai apar probleme rog să fiu anunțat.
Să aveți o zi liniștită!

21 Septembrie 2017

Dragi găeșteni sunt în măsură să vă dau o veste bună legată de comunitatea noastră.
Astăzi am semnat Contractul de reabilitare termică blocuri locuințe.
Prețul de pornire a licitației a fost de 20,765 miliarde lei vechi și s-a adjudecat cu 15,769 lei, deci o economie de 5 miliarde lei vechi.
În prima etapă reabilităm blocurile 1, 2, 24, 25 și 52 Materna.
Anul acesta vor fi finalizate aceste blocuri, urmând ca în câțiva ani să fie reabilitate toate blocurile din orașul nostru.
Să aveți o zi bună!

20 Septembrie 2017

Dragi găeșteni, primul val al codului portacoliu a trecut.
Ca de obicei salariații primăriei sunt în teren și își fac datoria cu brio. Nu avem copaci doborâți, străzi inundate, situația este sub control.
Am verificat totul personal.
Să aveți o seară liniștită!

20 Septembrie 2017

Avertizare meteorologică COD PORTOCALIU - în intervalul 20 septembrie ora 16.00-21 septembrie ora 10.00: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă importante.
Cantități însemnate de apă cuprinse între 50-70 litri.

09 Septembrie 2017

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în zilele de sâmbătă, şi duminică, în intervalul orar 17.00 – 02.00, traficul rutier va fi întrerupt pe DN7, între kilometrii 72+500 şi 73, în zona localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

”Restricţia se impune pentru a permite desfăşurarea Festivalului Internaţional de Nai «Gheorghe Zamfir»”.
În aceste intervale, traficul rutier va fi deviat astfel: DN 7, km 72+500 – Str. Independenţei – DN 61 – DN 7, km 73+000, sector ce va fi semnalizat corespunzător de către organizator.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

17 Iulie 2017

Primăria Oraș Găești cu sediul în str. 13 Decembrie nr.102 A
Telefon 0245/ 606082; 0245/ 606083;
Fax 0245/606085, anunță participanții la traficul rutier pe D.N. -7, București – Pitești că, începând cu data de 20.07.2017, orele 17,30, pana în data de 21.07.2017, orele 02,00, se va închide circulația pe raza localității, între km. 72+500 și km 73+000, iar traficul rutier va fi deviat astfel:
D.N. -7, km. 72+500 – str. Independentei – D.N. 61 - D.N. -7, km. 73+000, sector ce va fi semnalizat in conformitate cu legislatia in vigoare.
Relații suplimentare la telefon 0245/606082 int. 115
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

31 Mai 2017

În vederea premierii familiilor ce împlinesc anul acesta 50 și 60 ani de căsnicie, vă facem cunoscut că până la data de 01.07.2017 vă așteptăm la sediul Primăriei oraș Găești cu certificatul de căsătorie și cărțile de identitate (buletine).
Premierea va avea loc în data de 20 iulie 2017 cu ocazia sărbătoririi "Zilelor orașului Găești".

25 Mai 2017

Dragi găeșteni, azi a avut loc ședința Consiliului Local în care am propus și consilierii locali au aprobat suma de 3.22 miliarde lei necesari spitalului pentru achiziționarea următoarelor aparate:
1. Aparat digital masă basculantă cu două posturi de radiografie și radioscopie pentru radiologie.
2. Aparat de tip computer tomograf.
3. Aparat de diagnostic și screening în bolile osteoporotice și osteodensitometrice.
De asemenea a fost alocată suma de 900 milioane lei vechi pentru extinderea rețelei de gaze.
Vă doresc o seară plăcută!
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!.

06 Aprilie 2017

Primaria Oras Gaesti roaga pe toti beneficiarii Hotararii Consiliulul Local Gaesti, nr. 103/26.11.2015, sa se adreseze, incepand cu data de 07.04.2017, Serviciului Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei orasului Gaesti in vederea acordarii pachetelor de alimente cu ocazia sarbatorii de Paste.

Reamintim ca beneficiari ai hotararii mai sus amintite sunt:
– pensionarii, care au domiciliul in Gaesti si pensii pana la 600 lei;
– familii nevoiase cu copii in intretinere, beneficiare de alocatie de sustinere a familiei;
– persoanele cu handicap grav si accentuat;

PRIMAR,
Jr. Grigore Gheorghe.

27 Ianuarie 2017

Casa de Cultură "Dumitru Stanciu" organizează în perioada 06 Februarie 2017 - 01 Aprilie 2017 CUPA PRIMĂVERII la ȘAH și TENIS DE MASĂ.
Categorii de vârstă la TENIS DE MASĂ (18-55 ani și 55-80 ani)
Categorii de vârstă la ȘAH (18-80 ani)
Pentru detalii și înscrieri 0732 110 310

15 Iulie 2016

ANUNT IMPORTANT !

Traficul rutier va fi deviat de pe centrul Gaestiului (DN7 ) pe 20 si 21 iulie !

Primaria Orașului Gaești cu sediul în str. 13 Decembrie nr.102 A

Telefon 0245/ 606082 ; 0245/ 606083 ; fax 0245/606085 , anunță participanții la traficul rutier pe D.N. -7 București - Pitești ca, în baza avizului C.N.A.D.N.R. și S.A. nr. 43/74773/13.07.2016 , din data de 20.07.2016 , orele 16,00 , până în data de 21.07.2016, orele 02,00 se va închide circulația între km . 72+500 și km 73+000, iar traficul rutier va fi deviat astfel:

D.N. -7 , km. 72+500, str. Independenței, D.N. 61 - D.N. -7 , km. 73+000 , sector ce va fi semnalizat în conformitate cu legislația în vigoare.

Relații suplimentare la telefon 0245/606082 int .115