INFORMAȚII PUBLICE

ANUNȚURI PUBLICE

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2018

29 Noiembrie 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc Ședința Consiliului Local Găești. Deși ne așteaptă un an greu din punct de vedere financiar, cu contribuții substanțiale la proiectele de milioane de euro pe care le-am atras, am propus și consilierii locali, cu excepția celor 2 ai #ALDE au aprobat ca taxele și impozitele locale să nu se majoreze și să rămână la nivelul anilor 2017 și 2018. Sper ca Dumnezeu să-mi ajute și să găsesc cele mai bune soluții, astfel încât investițiile să continue în orașul nostru.
Să avem o seară liniștită !
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

19 Noiembrie 2018

Dragi găeșteni și în acest an zăpada ne-a găsit bine pregătiți. Avem toate utilajele în stare de funcționare și stocuri de nisip suficiente. Muncitorii sectorului Străzi coordonați de domnul inginer Stănescu au acționat toată noaptea, astfel încât la această oră se circulă în bune condiții pe toate străzile.
Să avem o săptămână liniștită !
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

25 Iulie 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului local având pe ordinea de zi un proiect important; Reabilitare , modernizare și extindere Centrul de zi pentru persoane vârstnice, un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 650.000 euro. Proiectul a trecut , dar nu pot să nu semnalez lipsa de la ședință a consilierilor #ALDE , domnii #SocoteanuAurelian și #CondoviciMarius.
Să avem o zi liniștită!

Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.

11 Iulie 2018

Dragi găeșteni, având în vedere eficiența deosebită de anul trecut vom continua tratamentele de dezinsecție contra țânțarilor, omizilor, muștelor și insectelor dăunătoare cu avionul.

Astfel vom reuși să acoperim o suprafață de 600 ha, iar operațiunea va avea un randament maxim. Costurile totale sunt de 43.000 lei inclusiv TVA.

Avionul se ridică pe cer vineri 13 Iulie 2018 la ora 6 dimineața. Să avem o seară liniștită !

24 Iunie 2018

Familiile care împlinesc 50, respectiv 60 de ani de căsnicie în acest an sunt aşteptate la Primăria Găeşti până la data de 10 iulie a.c., cu certificatele de căsătorie şi cărţile de identitate (buletine).

Premierea va avea loc în data de 20 iulie, cu ocazia sărbătoririi Zilelor oraşului Găeşti.
Mai multe informaţii veţi obţine la primărie, când veţi merge cu documentele.

29 Mai 2018

Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local Găești.

Am propus și consilierii au aprobat proiecte importante:
1. Concesionarea Școlii nr.2 pentru înființarea unei Grădinițe private.
2. Introducerea rețelei de gaze pe străzile Fdt. Cioculescu, Progresului, Viorele Mărăști.
3. Reducerea chiriilor ANL cu 50-70%.

Să avem o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

28 Martie 2018

Dragi găeșteni, și în acest an Primăria orașului Găești acordă persoanelor cu pensii de până la 600 lei, persoanelor beneficiare de ajutor social și alocație de susținere a familiei, persoanelor cu handicap grav și accentuat și celor înscriși la Centrul de zi pentru persoane vârstnice pachete cu alimente în valoare de 50 lei.

Cei care îndeplinesc condițiile de mai sus sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei pentru ridicarea acestora.

Mulțumesc consilierilor PNL care au votat acest proiect, consilierii PSD votând împotrivă.

Să avem o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

16 Ianuarie 2018

Dragi găeșteni și în acest an prima zăpadă ne a găsit bine pregătiți cu toate utilajele în stare de funcționare.
Muncitorii sectorului străzi coordonați de domnul inginer Stănescu au acționat toată noaptea, astfel încât la acest moment toate străzile sunt practicabile.
Să aveți o zi liniștită!
VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2017

19 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, și in acest an Primăria orașului Găești acordă pensionarilor cu pensii de până la 600 lei, persoanelor beneficiare de ajutor social și alocație de susținere a familiei, persoanelor cu handicap grav și accentuat și celor înscriși la Centrul de zi pentru persoane vârstnice pachete cu alimente în valoare de 50 lei.
Cei care îndeplinesc condițiile sunt rugați să se prezinte la sediul primăriei pentru ridicarea acestora.
Să aveți o seară liniștită!

17 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, ca în fiecare an iarna ne găsește pregătiți pentru intervenție. Toate utilajele sunt în stare de funcționare, iar stocurile de nisip sunt suficiente.
Am achiziționat și o sărăriță.
Să aveți o seară liniștită!

15 Decembrie 2017

Dragi găeșteni, mâine 16.12.2017 trenul regal trece prin gara din orașul nostru spre Curtea de Argeș la ora 15.56. Cei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați în gară.
Să aveți un weekend plăcut!

14 Decembrie 2017

Dragi găeșteni,azi a avut loc ședința Consiliului Local Gaești. Deși anul viitor bugetul local se va reduce drastic ca urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern, am propus ca in 2018 impozitele și taxele locale să rămână la nivelul anului 2017. Consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre.
Să aveți o seară plăcută.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

28 Noiembrie 2017

Dragi găeșteni, vă astept sa sărbătorim împreună ziua națională a României. Astfel la ora 11:30 la Monumentul eroilor va avea loc depunere de coroane de flori. Începând cu orele 17.30 pe traseul Casa de cultură-Sensul giratoriu-Parc central defilare cu torțe și aprinderea iluminatului festiv. De la ora 18 in Parcul Central spectacol cu participarea:
Roxana-Etnic și Ioana Ignat. În final foc de artificii. Dacă vremea nu va permite, spectacolul se va muta în Casa de cultură. Vă așteptăm cu drag.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

27 Octombrie 2017

Dragi găeșteni,
Ieri a avut loc ședința Consiliului Local în care am propus proiecte importante pentru comunitatea noastră cum ar fi:
- Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ale celor patru obiective pentru care am obținut finanțare guvernanentală: Școala Radu cel Mare, Grădinița Inocența, o creșă nouă in zona ANL și podul de la Catane;
- Rectificarea bugetului local prin alocarea de sume pentru construirea a 17 rampe și 4 toalete pentru persoane cu dizabilități in scoli, licee, Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Bibliotecă, pentru rețeaua de ape pluviale pe strada Viitorului și zona de blocuri;
- Proiect pentru construirea a 206 podețe la intrarea gospodăriilor de pe strada 1 Decembrie și rezolvarea apelor pluviale;
- Salarizarea personalului din cadrul Primăriei și fac mențiunea că fiind un primar responsabil majorarea de salarii este una cuprinsă între 10-15%.
Vreau să vă informez că încă o dată consilierii PSD+ALDE s-au prezentat la ședință, au semnat condica, după care au părăsit sala motivând că pe ordinea zi nu figurează punctul Diverse încasând indemnizația de consilier de aproximativ 600 lei. Eu problemele dumneavoastră le tratez cu atentie în fiecare zi și nu la diverse. Mulțumesc colegilor consilieri PNL care au rămas în sală și au votat toate proiectele demonstrând ca de fiecare dată că îi interesează binele orașului nostru.
Să aveți un Weekend liniștit.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

07 Octombrie 2017

Dragi găeșteni, deși ne aflăm sub cod galben de ploi abundente toate străzile orașului sunt practicabile, inclusiv în zonele care înainte creau probleme.
Salariații sectorului străzi coordonați de ing. Stănescu sunt prezenți în teren. Dacă mai apar probleme rog să fiu anunțat.
Să aveți o zi liniștită!

21 Septembrie 2017

Dragi găeșteni sunt în măsură să vă dau o veste bună legată de comunitatea noastră.
Astăzi am semnat Contractul de reabilitare termică blocuri locuințe.
Prețul de pornire a licitației a fost de 20,765 miliarde lei vechi și s-a adjudecat cu 15,769 lei, deci o economie de 5 miliarde lei vechi.
În prima etapă reabilităm blocurile 1, 2, 24, 25 și 52 Materna.
Anul acesta vor fi finalizate aceste blocuri, urmând ca în câțiva ani să fie reabilitate toate blocurile din orașul nostru.
Să aveți o zi bună!

20 Septembrie 2017

Dragi găeșteni, primul val al codului portacoliu a trecut.
Ca de obicei salariații primăriei sunt în teren și își fac datoria cu brio. Nu avem copaci doborâți, străzi inundate, situația este sub control.
Am verificat totul personal.
Să aveți o seară liniștită!

20 Septembrie 2017

Avertizare meteorologică COD PORTOCALIU - în intervalul 20 septembrie ora 16.00-21 septembrie ora 10.00: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă importante.
Cantități însemnate de apă cuprinse între 50-70 litri.

09 Septembrie 2017

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în zilele de sâmbătă, şi duminică, în intervalul orar 17.00 – 02.00, traficul rutier va fi întrerupt pe DN7, între kilometrii 72+500 şi 73, în zona localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

”Restricţia se impune pentru a permite desfăşurarea Festivalului Internaţional de Nai «Gheorghe Zamfir»”.
În aceste intervale, traficul rutier va fi deviat astfel: DN 7, km 72+500 – Str. Independenţei – DN 61 – DN 7, km 73+000, sector ce va fi semnalizat corespunzător de către organizator.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

17 Iulie 2017

Primăria Oraș Găești cu sediul în str. 13 Decembrie nr.102 A
Telefon 0245/ 606082; 0245/ 606083;
Fax 0245/606085, anunță participanții la traficul rutier pe D.N. -7, București – Pitești că, începând cu data de 20.07.2017, orele 17,30, pana în data de 21.07.2017, orele 02,00, se va închide circulația pe raza localității, între km. 72+500 și km 73+000, iar traficul rutier va fi deviat astfel:
D.N. -7, km. 72+500 – str. Independentei – D.N. 61 - D.N. -7, km. 73+000, sector ce va fi semnalizat in conformitate cu legislatia in vigoare.
Relații suplimentare la telefon 0245/606082 int. 115
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!

31 Mai 2017

În vederea premierii familiilor ce împlinesc anul acesta 50 și 60 ani de căsnicie, vă facem cunoscut că până la data de 01.07.2017 vă așteptăm la sediul Primăriei oraș Găești cu certificatul de căsătorie și cărțile de identitate (buletine).
Premierea va avea loc în data de 20 iulie 2017 cu ocazia sărbătoririi "Zilelor orașului Găești".

25 Mai 2017

Dragi găeșteni, azi a avut loc ședința Consiliului Local în care am propus și consilierii locali au aprobat suma de 3.22 miliarde lei necesari spitalului pentru achiziționarea următoarelor aparate:
1. Aparat digital masă basculantă cu două posturi de radiografie și radioscopie pentru radiologie.
2. Aparat de tip computer tomograf.
3. Aparat de diagnostic și screening în bolile osteoporotice și osteodensitometrice.
De asemenea a fost alocată suma de 900 milioane lei vechi pentru extinderea rețelei de gaze.
Vă doresc o seară plăcută!
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!.

06 Aprilie 2017

Primaria Oras Gaesti roaga pe toti beneficiarii Hotararii Consiliulul Local Gaesti, nr. 103/26.11.2015, sa se adreseze, incepand cu data de 07.04.2017, Serviciului Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei orasului Gaesti in vederea acordarii pachetelor de alimente cu ocazia sarbatorii de Paste.

Reamintim ca beneficiari ai hotararii mai sus amintite sunt:
– pensionarii, care au domiciliul in Gaesti si pensii pana la 600 lei;
– familii nevoiase cu copii in intretinere, beneficiare de alocatie de sustinere a familiei;
– persoanele cu handicap grav si accentuat;

PRIMAR,
Jr. Grigore Gheorghe.

27 Ianuarie 2017

Casa de Cultură "Dumitru Stanciu" organizează în perioada 06 Februarie 2017 - 01 Aprilie 2017 CUPA PRIMĂVERII la ȘAH și TENIS DE MASĂ.
Categorii de vârstă la TENIS DE MASĂ (18-55 ani și 55-80 ani)
Categorii de vârstă la ȘAH (18-80 ani)
Pentru detalii și înscrieri 0732 110 310

15 Iulie 2016

ANUNT IMPORTANT !

Traficul rutier va fi deviat de pe centrul Gaestiului (DN7 ) pe 20 si 21 iulie !

Primaria Orașului Gaești cu sediul în str. 13 Decembrie nr.102 A

Telefon 0245/ 606082 ; 0245/ 606083 ; fax 0245/606085 , anunță participanții la traficul rutier pe D.N. -7 București - Pitești ca, în baza avizului C.N.A.D.N.R. și S.A. nr. 43/74773/13.07.2016 , din data de 20.07.2016 , orele 16,00 , până în data de 21.07.2016, orele 02,00 se va închide circulația între km . 72+500 și km 73+000, iar traficul rutier va fi deviat astfel:

D.N. -7 , km. 72+500, str. Independenței, D.N. 61 - D.N. -7 , km. 73+000 , sector ce va fi semnalizat în conformitate cu legislația în vigoare.

Relații suplimentare la telefon 0245/606082 int .115