1 Decembrie 2019

Dragi găeșteni,
La mulți ani! Vă mulțumesc că sunteți alături de noi astăzi, când împlinim 101 ani de la Marea Unire.

De Ziua Națională, gândurile noastre se îndreaptă, invariabil, către eroi, către cei care și-au sacrificat viețile pentru a face România Mare. Este de datoria noastră nu doar să le aducem un pios omagiu, ci să continuăm pe un drum drept și corect, pentru modernizarea țării, pentru atragerea, acasă, a celor plecați și pentru restartarea tuturor domeniilor de activitate.

Astăzi, la 101 ani de la înfăptuirea României Mari, îmi doresc o țară în care oamenii să se simtă respectați în fiecare instituție, în care investițiile să înflorească, iar cetățenii să aibă șanse egale să crească, să muncească și să prospere.

La #Găești, în fiecare zi, construim împreună un oraș european, modern și deschis către oportunități, un oraș în care ne susținem reciproc, în care ne bucurăm împreună la evenimentele importante, în care simțim că ne trăim viețile pe care ni le dorim, chiar dacă uneori mai avem piedici sau greutăți. Important este că nimeni nu se simte singur aici, ci într-o familie.

Stimați găeșteni, vă urez un sincer ”La mulți ani!”, vă asigur de prețuirea mea și vă promit că vom continua să facem din
Găești locul în care să vă doriți să trăiți și, indiferent unde ați fi în această lume, să vă întoarceți cu bucurie.

Vă urez o seara bună!
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe
.